O podjetju KONTAKTI Prenos Izdelki

O podjetju

Kvaliteta


Politika kakovosti
Proizvodni obrat RIHO CZ, a.s., Suchý, je podružnica nizozemskega holdinga RIHO International b.v. , ki posluje na vseh evropskih trgih. Glavni proizvodni program podjetja RIHO sestoji iz proizvodnje visoko kakovostnih anatomsko oblikovanih akrilnih kadi, tuš kadi in RIHO masažnih sistemov. Ponujamo tudi parne, masažne in tuš kabine, masažne stene, tuš kabine in kopalniško pohištvo najvišje kvalitete. Nenehno izboljšujemo kvaliteto, dizajn, varnost in zanesljivost naših produktov, ki izpolnjujejo ali presegajo potrebe naših strank in nadzornih institucij. Gradimo evropski logistični in proizvodni center. Naše marketinške poteze so prilagojene strankam, prizadevamo pa si postati ključni dobavitelj za evropske kupce.

Deležni smo aktivne udeležbe zaposlenih v sistemu, kar je eden ključnih faktorjev uspeha.

V imenu vodstva podjetja
RNDr. Zdenek Krejčíř
 

Natančna obdelava in kakovostni materiali


To so temelji naših produktov in glavni pogoj za njihovo dolgo življenjsko dobo. Prepričala vas bodo mnoga leta zanesljive uporabe, pa naj bodo to itukajlki iz plastike ali akrilata, vsi so certificirani v skladu z najstrožjimi zdravstvenimi in tehnološkimi standardi, tako hidro-masažne enote kot parni sistem naših tuš kabin.
 

Garancija


Blagovna znamka RIHO pomeni zanesljivost. Zato zagotavljamo 10 letno jamstvo za vse RIHO itukajlke, kar vključuje tako svetlost in trajnost barv, kot tudi stabilnost oblike. Masažne kadi imajo garancijo dveh let, če pa kad namesti in sestavi pooblaščena oseba, se le-ta podaljša na 4 leta.

  

Kontakti CZ:
RIHO CZ, a.s.
Suchý 37
68001 Boskovice
Czech Republic

Tel.: +420 516 468 222
E-mail: info@riho.cz

*
Vsebina in slike objavljene na spletni strani, so last podjetja Riho CZ in jih je prepovedano uporabiti, kopirati ali po delih navajati brez predhodne privolitve podjetja Riho CZ.